Michelle Obama, decizie privind turneul în Europa după moartea lui George Bush

Fosta prima doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a anunţat duminică anularea deplasărilor sale la Paris şi Berlin prevăzute pentru această săptămână pentru a asista la funeraliile fostului preşedinte George H.W. Bush, decedat vineri la vârsta de 94 de ani, relatează AFP şi dpa.

"Este important pentru mine să mă alătur familiei Bush pentru a celebra viaţa exemplară a preşedintelui George H.W. Bush. Din păcate, acest lucru face imposibile vizitele mele la Paris şi Berlin", a scris Michelle Obama pe Twitter. Ea urma să se afle la 5 decembrie la Paris şi la 6 decembrie la Berlin.

"Am fost extrem de emoţionată de entuziasmul stârnit de cartea mea de memorii şi mă angajez să reprogramez călătoria pentru anul viitor", a adăugat ea.

Într-un al doilea mesaj, ea şi-a exprimat speranţa că "cititorii şi deţinătorii de bilete vor înţelege decizia mea privind dorinţa de a asista la funeraliile preşedintelui Bush şi mi se vor alătura în a aduce un omagiu lui şi contribuţiilor sale imense la lumea noastră".

Funeraliile lui George H.W. Bush vor avea loc la 5 decembrie la Washington şi la 6 decembrie la Houston, în Texas.

Cartea de memorii a lui Michelle Obama, 'Becoming' ('Povestea mea', în traducerea în limba română), a fost pusă în vânzare la 13 noiembrie. În acea zi, Michelle Obama a început un turneu de promovare în săli cu mii de locuri, care sunt mereu pline, în ciuda faptului că biletele costă şi câteva sute de dolari.

Peste 2 milioane de exemplare în doar 2 săptămâni

Editura Penguin Random House (PRH) a anunţat vineri că volumul s-a vândut în peste două milioane de exemplare în SUA şi Canada în numai două săptămâni.

Cartea a fost tradusă în peste 30 de limbi, inclusiv în română, şi se află în topul vânzărilor în Marea Britanie, Germania, Italia, Olanda, Spania sau Franţa, conform Penguin Random House.

În autobiografia sa, Michelle Obama, soţia în vârstă de 54 de ani a fostului preşedinte Barack Obama, îşi povesteşte viaţa, de la copilăria din Chicago până la perioada de la Casa Albă.

Ea vorbeşte inclusiv despre dificultăţile de a rămâne însărcinată, dezinteresul faţă de politică şi imposibilitatea de a-i ierta lui Donald Trump polemica privind cetăţenia soţului său Barack Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel