Michelle Obama ar fi divorțat. Ce zicea despre căsătorie în trecut

Michelle şi Barack Obama ar parcurge o criză gravă în relaţia lor. Conform revistei Globe, cei doi ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

În cele ce urmează, vă prezentăm ce spunea Michelle Obama despre căsătorie și succes:

„Pentru mine, căsătoria era o certitudine, ceva ce fusesem crescută să aștept să se întâmple într-o bună zi. La fel cum era o certitudine că urma să am copii, încă din vremea când eram doar o fetiță care le acorda multă atenție păpușilor ei. Barack nu era împotriva căsătoriei, dar nici nu se grăbea în mod special. Pentru el, iubirea noastră însemna deja totul. Era suficientă pentru o viață completă și fericită împreună. Cu sau fără verighete.

Evident că amândoi eram produsele modului în care fuseserăm crescuți. Barack trăise experiența căsătoriei ca fiind ceva efemer: mama lui se căsătorise de două ori, divorțase de două ori și de fiecare dată reușise să meargă mai departe fără ca viața, cariera și copiii ei să aibă de suferit" (din cartea sa)

„Succesul nu este despre cum arată viața ta în ochii celorlalți. Este despre cum îl percepi tu. Noi am realizat că să ai succes nu înseamnă să fii impresionant, ci înseamnă să fii inspirat. Asta e ceea ce înseamnă să fii sincer cu tine" (din discursul susținut, în 2012, la Oregon State University).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel