EXCLUSIV  Michelle Nedelcu, model pentru zeci de mii de femei, mesaj motivațional. ”Să-mi asculte puțin povestea”

Este antrenoare de fitness și model pentru zeci de mii de femei care o urmăresc pe rețelele sociale. Nu este o vedetă, nu apare în ziarele de cancan și nici paparazzi nu o pândesc. Este doar o femeie care se respectă, după cum scrie și în denumirea grupului ei de Facebook. 

Grup de 41.000 de femei în câteva luni

Michelle are un grup pe Facebook unde este urmărită de peste 40.000 de femei. Pe contul de Facebook mai are alți 25.000 de oameni care îi urmăresc activitatea. Ea spune însă simplu: ”Am făcut un grup deoarece primeam foarte multe mesaje cu aceleași întrebări, așa că am zis să fac un grup doar pentru femei să ne simțim în largul nostru! l-am făcut acum câteva luni, am deja 41.000 de femei. Toate au dat cerere pentru grup. Nu am cumpărat niciodată trafic sau membre, cred că sunt atât de multe datorită muncii sau rezultatelor mele.”

[citeste si]

Mamă a trei copii și a cinci animale, după cum spune chiar ea, Michelle Nedelcu ne-a dezvăluit secretele ei. 

”De mică mi-a plăcut sportul, am jucat fotbal aproximativ 12 ani, iar fitness fac de aproximativ 16 ani” a spus Michelle pentru DCNews.  

Timpul, prima scuză a celor care nu fac mișcare fizică

Întrebată ce le poate spune celor care afirmă că nu au timp pentru sănătatea lor, pentru activități sportive, ocupați fiind cu serviciul, familia, Michelle Nedelcu a transmis: ”Mă confrunt demult cu problema asta, eu nu am așteptări de la nimeni în afară de mine, dar mi-ar plăcea ca acele persoane care se plâng că nu au timp, să-mi asculte puțin povestea: faptul că stau 12 ore în picioare la sală muncind, că dorm câte două-trei ore pe noapte, că am trei copii, că am cinci animale și totusi mocheta este impecabilă, în fiecare weekend muncesc 20 de ore la birou și lista poate continua! Dacă vrei, poți, trebuie doar să-ți faci timp și pentru tine, să te respecți ca om”.

(w670)

Împotriva dietelor

Ocupându-se și de nutriția femeilor care îi urmează sfaturile și exemplul, Michelle se declară împotriva dietelor: ”Nu țin diete, nu recomand diete și nu dau diete clientelor mele, ceea ce fac eu este un plan alimentar potrivit pentru fiecare în parte, în functie de afecțiuni, alimente preferate, vârstă, constituție.”

Michelle dezvăluie că nu mănâncă dulciuri: ”Nu-mi plac dulciurile, cauza nefiind faptul că îngrașă sau că sunt periculoase siluetei, ci pur și simplu dacă mănânc ciocolată sau înghețată, mi se face rău. Nu le tolerez”. 

Regulile de bază ale nutriției, adevăratele secrete alimentare

În ceea ce privește secretele alimentare de care este plin Google-ul, Michelle spune că ”nu există”: ”Există doar disciplină alimentară, multe cărți citite în domeniu, cunoștiinte acumulate, care te ajută să domini acest domeniu, ești rezultatul acțiunilor tale. Eu pun în plan doar ce am învățat, regulile de bază ale nutriției, clasic și sigur”.

Sfat pentru toate femeile

Sfatul ei pentru zecile de mii de femei care-i urmează exemplul este să nu uite că trebuie să se respecte: ”Cel mai important sfat pe care îl pot da este să nu uite că sunt femei și trebuie să se respecte, dacă ele se pun pe primul loc, se vor simți bine în pielea lor și mai încrezătoare. Astfel, vor transmite și copiilor lor o stare bună și armonie, iar în relația de cuplu ar fi mai sigure pe ele!”. 

(w670)

”Sunt mamă a trei copii și cinci animale, o familie împlinită, zic eu. Cu dragoste și sacrificiu, le împac pe toate, muncesc aproximativ 60 de ore pe săptămână- munca de birou și sala- am grijă de animale.” dezvăluie Michelle. Ea are și un suport real: ”Soțul mă ajută foarte mult, dacă nu ar fi el, nu aș reuși, dorm cam 2-3 ore pe noapte, câteodată trec două zile și-mi dau seama că nu am dormit! Îmi place tot ce ține de viața mea, să stau cu soțul, să mă joc cu copiii, să mă joc cu animalele, iar ziua este prea scurtă”.

În domeniul fitness-ului, România, cu 20 de ani în urmă

Persoanele precum Michelle în alte țări sunt căutate de marile companii și apreciate în multe concursuri. Michelle ne-a spus că ”Am participat și la concursuri de bikini-fitness cu scop motivațional, dar sincer în România încă nu putem vorbi despre un nivel optim în acest domeniu, la fel cum nu putem vorbi de o educație sau o disciplină alimentară, tind să cred că suntem cu minimum 20 de ani în urmă față de alte țări”.

Răutățile de pe Facebook, o necunoscută

Recent, pe Facebook, a izbucnit un scandal cu privire la o concurentă de la o emisiune de talente, pe care foarte mulți au criticat-o pentru că în realitate ar fi mai plinuță decât în pozele de pe Internet. 

Michelle spune că, deși are zeci de mii de urmăritori, nu se confruntă cu răutăți: ”Nu mă confrunt cu așa ceva, este normal să știi să pozezi astfel încât să te avantajeze. În cazul meu, majoritatea clientelor îmi spun că în realitate arăt mai bine, plus că eu postez și filmări motivaționale!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel