Michael Jordan, ACUZAT că minte în documentarul despre el. "Un turnător NENOROCIT"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Michael Jordan este acuzat că minte în documentarul despre ultimul său sezon la Chicago Bulls, „The Last Dance".

Michael Jordan, fostul mare baschetbalist din NBA, a stârnit un val de reacţii după ce a lansat documentarul „The Last Dance", în care vorbeşte despre ultimul lui sezon la echipa Chicago Bulls, în perioada 1997-1998. În acel an, Jordan & Co. au câştigat al şaselea titlu la rând.

Unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Michael Jordon este fostul său coleg Horace Grant, care îl acuză de minciuni şi de ranchiună pe marele campion.

„Minciuni, minciuni, minciuni. Dacă MJ (n.red. - Michael Jordan) are o problemă cu mine, putem să rezolvăm asta ca bărbaţii. Putem să vorbim despre asta sau putem să rezolvăm şi în alt mod. Dar el iese în public şi spune minciunile astea despre mine. Aici este vorba numai despre ranchiună. Când spui ceva despre el, este tăiat la montaj. Are ca scop să distrugă oamenii. Acesta nu este un documentar", a spus Horace Grant, fost baschetbalist NBA, potrivit marca.com, citează Mediafax.

"A încălcat intimitatea vestiarului"

În plus, Grant l-a acuzat pe Michael Jordan că a încălcat intimitatea vestiarului.

„El a spus despre mine că eram un turnător, dar cu toate acestea, după 35 de ani, povesteşte despre unele obiceiuri ale unor colegi din echipă, că a văzut cocaină, marijuana şi femei în cameră. Ideea mea este: Ceea ce vreau să spun este că dacă vrea să numească pe cineva turnător, el este un turnător nenorocit, este o mizerie", a mai spus Horace Grant.

„The Last Dance" (n.red. - Ultimul dans) este un documentar despre ultimul sezon al lui Michael Jordan la Chicago Bulls, 1997-1998.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel