MIAMI OPEN 2015, SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI: Ora de începere a meciului, 18:00

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Simona Halep, numărul 3 WTA, o va întâlni, astăzi, pe Camila Giorgi, locul 37 WTA, în turul trei de la Miami, aceasta fiind prima întâlnire între cele două sportive.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Simona Halep nu a mai jucat niciodată cu italianca de 23 de ani în circuitul WTA, favorita numărul 30 în Florida. Meciul din turul 3 de la Miami va începe de la ora 18:00, au anunțat organizatorii, potrivit gsp.ro.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Pentru a accede în turul 3 la turneul de la Miami, Simona Halep a jucat împotriva cehoaicei Nicole Vaidisova, locul 328 in clasamentul WTA, de care a trecut în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1. 

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Italianca Camila Giorgi, aflată pe locul 37 în ierarhia feminină, a ajuns până în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe belgianca Alison Van Uytvanck, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI.Turneul Premier Mandatory este dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, iar pentru calificarea în turul al treilea, Simona Halep și-a asigurat deja un cec de 31.670 dolari și 65 de puncte WTA.

MIAMI OPEN 2015. Simona Halep și Alexandra Dulgheru, eliminate de Daniela Hantuchova și Karin Knapp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel