EXCLUSIV  Mișcare ciudată la mallurile din București: vitrina și cabina de probă. Oricine o poate păți

mall
mall

La mallurile din București sunt reguli greu de înțeles pentru un om normal care merge la cumpărături.

Am mers la mall Afi Cotroceni din București pentru a cumpăra o pereche de pantaloni albaștri pe care am văzut-o pe manechin, în vitrina magazinului. Am intrat, am cerut vânzătoarei mărimea mea și mi-a spus că nu are decât pe roz și alb. I-am spus că aș vrea pe albastru. Mi-a zis: ”Pe albastru avem doar perechea de pe manechin. Pe aceea nu v-o putem da”. Am întrebat, confuză, de ce. Răspunsul a fost ciudat: ”Nu vă putem vinde pantalonii de pe manechin, dar vi-i putem rezerva”. I-am spus: ”Și ce înseamna rezervarea? Când îi pot cumpăra?”. ”Peste vreo două săptămâni, când schimbăm vitrina”, a fost răspunsul. Cine merge la cumpărături azi pentru a-și lua produsele peste o lună?! Dacă nu ai nevoie de ceva, nu te duci la mall. Cel puțin așa pare logic. Dar asta este, dacă șeful magazinului nu vrea să vândă... mergi mai departe. Scena s-a petrecut în Afi Cotroceni la un magazin de haine.

Episodul s-a repetat, în același magazin, atât la Mall Băneasa Shopping City, cât și la Plaza. Una dintre explicații este simplă: pantalonii respectivi mai erau pe roz și pe alb, dar cea mai frumoasă culoare era albastru, cea de pe manechinul din vitrină. Cum ar putea să fie vânduți și ceilalți pantaloni dacă nu prin această tehnică: nu ți-i vindem pe ăștia albaștri - pe care îi vrea toată lumea - întâi trebuie să scăpăm de culorile pe care nu prea le vrea nimeni. Și apropo... pantalonii costau 260 de lei. Teoretic, oricine ar dori să vândă imediat nefiind vorba de doi lei.

Și, același magazin, al cărui nume prefer să nu-l menționez, mai are o tehnică bizară. În cabinele de probă nu există oglinzi. Dacă vrei să probezi ceva, te îmbraci în cabină, dar pentru a vedea dacă îți vine bine trebuie să ieși afară, unde este o oglindă, moment în care vine vânzătoarea să te bombardeze cu complimente: ”vai, dar ce bine vă stă!”, fără să mai ai timp să analizezi nici măcar dacă produsul are vreun defect. Dumneavoastră ce nereguli ați întâlnit la mall?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel