Metrou, grevă generală. Firea, apel către Guvern

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea face un apel către factorii responsabili din Guvern - respectiv din Ministerul Transporturilor - pentru a soluţiona criza de la metrou şi a face în aşa fel încât greva generală anunţată pentru miercuri să nu mai aibă loc. 

"Ştiţi foarte bine, zilele acestea s-a anunţat şi o grevă la metrou, ceea  ce este o veste foarte proastă pentru bucureşteni. Lansez, încă o dată, un apel către autoritatea centrală, către ministerul Transporturilor, de a dialoga real şi concret cu liderii de sindicat pentru a găsi o soluţie să se deblocheze acest conflict de muncă iar greva să nu mai aibă loc, aceste proteste să înceteze găsindu-se o soluţie la problemele ridicate.

Nu de alta, dar Bucureştiul va fi afectat direct iar dacă cineva acolo sus face un calcul cinic: 'lasă că va deconta doar Gabriela Firea' eu cred că se înşală, iar cetăţenii sunt mult mai inteligenţi decât noi şi vor şti cine sunt vinovaţii pentru haosul din Bucureşti dacă miercuri va avea loc, cu adevărat, greva de la metrou", a declarat, luni, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel