Metrou Dristor. Femeia care a ÎMPINS o tânără, PRINSĂ de POLIȚIE-VIDEO

Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul a fost prinsă de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri.

UPDATE: Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, printr-o ordonanţă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au declarat miercuri surse judiciare pentru Agerpres. 

----

"Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei", a anunțat Poliția Română.

Apoi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a transmis mai multe informații în cadrul unei conferințe de presă.

[citeste si]

"La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București audiază în calitate de suspect, la sediul Poliției Capitalei, persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Giorgian și Dristor 1.

Anterior, în cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie, în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele pe care le-am făcut publice. Suspecta a fost adusă la audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulțumim tuturor pentru implicarea de care au dat dovadă, pentru spiritul civic, și vă asigurăm că fiecare mesaj pe care ni l-ați trimis a fost analizat. Poliția Capitalei va acționa și în continuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică", a zis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel