Metrou, București. Blocați în drumul spre muncă - update

Haos la metrou, din cauza unei defecțiuni, informează Antena 3, în jurnalul orei 9.00. Sute de persoane sunt afectate, în contextul în care se îndreptau spre locurile de muncă.

Conform sursei citate, ar fi vorba despre o defecțiune tehnică pe Magistrala 2. Oamenii așteaptă pe peroane la această oră.

Update: Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2, Berceni - Pipera, s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa, după defectarea unui macaz în zona staţiei Constantin Brâncoveanu.

„Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. La acest moment circulaţia se desfăşoară în condiţii normale. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou”, precizează Metrorex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel