#MeToo, acuze viol. O politiciană susține că a fost violată de președintele federației

Cântăreaţa sud-africană Jennifer Ferguson, fostă parlamentară, l-a acuzat pe preşedintele federaţiei de fotbal din ţara sa, Danny Jordaan, că a violat-o în urmă cu aproape 24 de ani, scrie Agerpres.

Jennifer Ferguson a susţinut pe un blog că a fost violată de Danny Jordaan într-un hotel din oraşul Port Elizabeth. Ferguson, care are acum 57 de ani, stabilită în Suedia, a explicat că a hotărât să vorbească despre acest incident fiindcă a fost impresionată de campania #MeToo de pe reţelele de socializare.

Ferguson a spus că în perioada în care a avut loc violul era foarte fericită fiindcă fusese nominalizată în mod surprinzător de Congresul Naţional African (ANC), partidul lui Nelson Mandela, pentru a face parte din primul parlament ales democratic în Africa de Sud.

Ferguson a povestit că, după un recital al ei, Jordaan a intrat în camera sa de hotel şi a violat-o. Cântăreaţa a adăugat că a fost în stare de şoc după viol.

„Gândul să mă duc la poliţie mi s-a părut intolerabil. Ce să spun? Ar fi trebuit să strig mai tare? Să lupt mai mult cu el? Am fost complice într-un anume fel? Toate aceste întrebări mi-au trecut prin minte. Am plâns", a declarat Ferguson.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel