Metode de copiat la examene. High-tech-uri folosite deja de studenți

Studenții ar trebui să fie supuși la căutări „intruzive“  în stilul celor de la aeroport înaintea examenelor sunt de părere oficiali britanici.

Deputații și șefii universităților din Marea Britanie au declarat că studenții ar trebui să fie controlați la sânge înainte de examene, pe fondul temerilor că un număr tot mai mare de studenți folosesc dispozitive mici în urechi pentru a trișa sistemul.

Aceasta vine după ce datele oficiale relevate pentru prima dată arată că „high-tech-ul ieftin“ este în creștere, sute de studenți fiind prinși cu dispozitive tehnologice ascunse în timpul testelor.

Experții avertizează că cifrele sunt doar „vârful iceberg-ului“, cu numărul real de copieri la examen mult mai mare deoarece aceste dispozitive sunt „foarte dificil de detectat”, scrie The Telegraph.

[citeste si]

O investigație Sunday Telegraph a descoperit dispozitive high-tech în urechile studenților, pe post de cercei. Acestea sunt disponibile pentru studenții din Marea Britanie pe Amazon și eBay, la o simplă căutare după cuvintele-cheie „examen ieftin“.

Dispozitivele electronice pentru a copia la examen au prețuri de la sub 50 de lire sterline la aproximativ 350 de lire sterline, pentru modele extrem de sofisticate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel