Metoda Accidentul. Control judiciar pentru un bărbat şi o femeie

Polițiștii din Neamț au depistat un bărbat şi o femeie înainte ca aceştia să obțină 30.000 de lei de la o femeie, pe care ar fi încercat să o inducă în eroare prin metoda "Accidentul”. Față de cei doi s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar.

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Dumbrava Roșie și o femeie, de 26 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de înșelăciune prin metoda ,,Accidentul”. În cursul nopții, bărbatul ar fi apelat pe telefonul fix o femeie de 50 de ani și i-ar fi cerut 30.000 de lei. Acesta s-ar fi recomandat ca fiind fratele victimei și ar fi susținut că ar fi provocat un accident rutier cu victime, iar pentru a scăpa de cercetări ar fi avut, urgent, nevoie de bani, potrivit IPJ Neamţ.

Cele două persoane bănuite de înșelăciune au fost depistate de polițiști înainte să preia banii de la persoana vătămată. La data de 17 iulie, unitatea de parchet competentă a dispus față de acestea măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, Poliţia Română vă recomandă să manifestaţi prudenţă în cazul în care sunteţi contactaţi telefonic şi să nu daţi curs solicitării de a trimite bani. De asemenea, verificaţi dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, dându-i un telefon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel