Metoda accidentul. Percheziţii la suspecţi de înşelăciuni

Telefon mobil
Telefon mobil

Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează 17 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda accidentul. 

La această oră, polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează 17 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda accidentul. 15 mandate de aducere vor fi puse în executare.

La data de 21 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 17 percheziții în județele Constanța, Teleorman, Giurgiu și Tulcea, la persoane bănuite de înșelăciuni.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada februarie — iunie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârșit 54 de fapte de înșelăciune. Acestea ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le la telefon și spunându-le că o persoană apropiată este vinovată de producerea unui accident rutier grav.

Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate diverse sume de bani ce ar fi fost ridicați de complici. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 700.000 de lei. 15 mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel