METEO. Vești proaste pentru weekend

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 grade în estul Transilvanieie și 18 grade in vestul si inord-vestul tarii. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 17 grade.

Sâmbătă, vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă din an, în vestul şi nord-vestul ţării şi rece, în celelalte regiuni. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea intensificări, în special în cursul zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral şi în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime între 1 şi 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până în jurul a -3 grade. Izolat, mai ales în depresiunile din nord şi din centru, se va produce brumă. În a doua parte a nopţii, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va forma ceaţă.

În București,  vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit, la sfârșit de septembrie. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă 16...17 grade, iar minimele de 6...7 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul a 4 grade.

La munte, vremea va fi frumoasă în continuare. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va mai avea intensificări izolate pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior, mai scăzute decât cele normale pentru această dată.

Duminică, vremea va fi mai rece decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea sudică și de sud-est, unde vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Bărăgan și Dobrogea, pe crestele montane și doar izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâtepână în jurul a -2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce bruma. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

În București, vremea se va menține mai rece decât în mod obisnuit la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 6...7 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Luni, deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în extremitatea de sud-est, unde vor mai fi condiții de ploaie slabă, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Delta Dunării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte spre -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel