Urmărește emisiunea live


Meteo: Primele temperaturi negative în București în această toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie informează că vremea se va răci, vineri, în cea mai mare parte a țării, devenind chiar deosebit de rece în nord-vest, minimele putând ajunge și la minus 10 grade. Veștile nu sunt bune nici pentru acest sfârșit de săptămână, când se preconizează temperaturi ca de început de iarnă.

Vineri, ploile se vor extinde în cea mai mare parte a țării, iar hidrologii au emis deja un cod portocaliu pentru mai multe județe din sud-vestul țării, valabil până vineri searăNici în week-end , respectiv în Gorj, Caraș Severin și Hunedoara.

În week-end, precipitațiile vor fi reduse, dar temperaturile vor scădea, maximele nedepășind în nicio regiune 13-14 grade, scrie Digi 24. Chiar dacă de luni se va înregistra o ușoară creștere a temperaturii, vremea se va menține rece până la sfârșitul lunii.

Sâmbătă și duminică, cele mai scăzute maxime - de minus 1 grad sau un 1 grad - se vor înregistra în Moldova. În consecință, vor apare și primele ninsori în afara zonei montane. 

Primele temperaturi negative în București, în acest week-end

În București, va continua să plouă joi și vineri. Vineri se vor înregistra temperaturi modeste, de 10-11 grade, în timp ce sâmbătă și duminică, mercurul temperaturile nu va depăși limita de 8 grade în timpul zilei. Nopțile, în schimb, devin geroase, sâmbătă și duminică înregistrăndu-se primele temperaturi negative în această toamnă. Vestea bună este că duminică și luni nu vor mai fi precipitații în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel