Messi şi colegii de la Barcelona, primul antrenament după izolare

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Starul argentinian Lionel Messi şi colegii săi din echipa de fotbal FC Barcelona au efectuat vineri primul lor antrenament după perioada de izolare impusă în Spania din cauza pandemiei de coronavirus, în aşteptarea momentului în care sezonul din Primera Division va putea fi reluat.

Messi s-a prezentat în cursul dimineţii la centrul sportiv de la Sant Joan Desi, părăsind terenul după o pregătire individuală de o oră şi jumătate, fără să mai treacă pe la duşuri sau vestiare, conform protocolului stabilit. Alături de decarul sud-american s-au mai pregătit separat vineri şi alţi jucători, între care francezul Antoine Griemann, chilianul Arturo Vidal, germanul Marc-Andre ter Tegen sau spaniolii Jordi Alba, Gerard Pique şi Sergi Roberto.

A fost prezent pe terenul de antrenament şi atacantul uruguayan Luis Suarez, supus unei artroscopii la genunchi pe 20 ianuarie şi a cărui perioadă iniţială de inactivitate era estimată la patru luni. "Luis Suarez va fi achiziţia noastră în perioada de mercato din izolare", a afirmat recent Eder Sarabia, secundul lui FC Barcelona, citat de presa spaniolă.

Ce a anunţat conducerea clubului


Jucătorii Barcelonei şi-au putut relua pregătirile după ce conducerea clubului a anunţat că niciunul dintre testele pentru depistarea Covid-19 la care au fost supuşi nu a fost pozitiv. Conducerea Ligii spaniole de fotbal a dezminţit vineri informaţia conform căreia s-ar fi decis deja reluarea campionatului Spaniei pe 20 iunie, afirmând că acest lucru depinde de acordul autorităţilor.

"Nu există date confirmate de reluare a competiţiei. Vom începe şedinţele de pregătire şi aşteptăm decizia guvernului cu privire la etapele stabilite. Intenţia noastră este să revenim în competiţie în luna iunie, dar numai în baza deciziei guvernului", a precizat La Liga într-un comunicat, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel