Messi, refuzat de un club important. Motivul e incredibil

messi
messi

River Plate, unul din cele mai mari cluburi din Argentina, l-a avut în mână pe Leo Messi, dar l-a scăpat. Starul argentinian a dat probe la River, însă a fost refuzat!

Fostul fundaș al celor de la River Plate, Eduardo Abrahamian, e convins că acel moment reprezintă una dintre cele mai mari erori din istoria clubului.

"Eram prea atrași de calitățile tehnice pe care le arăta. Era absolut impresionant, la antrenament a dat aproximativ 12 goluri! Era incredibil! A stat vreo 3 sau 4 zile la Buenos Aires. L-am sunat pe directorul general al clubului și i-am zis să vină să-l vadă pentru că e un jucător suprprinzător, are o calitate tehnică deosebită, are viteză și driblează incredibil. Au încercat să discute cu tatăl lui ca să-l convingă să vină la River. Eu mi-l doream, dar clubul trebuia să găsească o soluţie pentru ca familia să poată sta cu el. Nu vezi un fotbalist ca Leo în fiecare zi. Făcea diferenţa, era excepţional, avea un joc diferit, emana fericire", a povestit Abrahamian pentru Goal America, informează Digi Sport.

Conducătorii celor de la River Plate au decis, însă, ca Messi să nu fie păstrat pe motiv că mai sunt jucători ca el.

"Eram convins că va ajunge departe şi ştiam că nu poţi pierde un asemenea jucător. Le-am spus celor de la River că e un fotbalist cu mari calităţi, dar mi s-a răspuns că mai avem şi alţii la fel. Iar Leo voia să plece acasă. River Plate nu a înţeles că investiţia pe care ar fi făcut-o era infimă pentru ce putea oferi jucătorul", a mai spus fostul fundaș al celor de la River.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel