Mesajul transmis de Viorica Dăncilă la începerea Ramadanului

Vladimir Costea / 06 mai 2019 / 19:08 Salveaza PDF Comentarii
Viorica-Dăncilă-prim-ministrul-României
Descriere foto: Viorica-Dăncilă-prim-ministrul-României

Premierul Viorica Dăncilă a transmis tuturor musulmanilor din România un mesaj cu ocazia începerii postului Ramadan.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă le-a transmis luni musulmanilor, cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, că România rămâne ţara în care fiecare cetăţean își va putea practica credința, De asemenea, premierul Dăncilă a subliniat că musulmanii reprezintă o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societății, contribuind la dezvoltarea pluralismului religios.

 

Mesajul premierului cu ocazia începerii lunii postului Ramadan

 

"La începerea lunii postului Ramadan doresc să transmit multă sănătate și bucurie tuturor musulmanilor din țara noastră.

Ramadanul este un timp de întărire a legăturilor dintre membrii familiei, un moment al solidarității comunitare, de cultivare a dialogului, a generozității faţă de cei aflaţi în nevoi şi a regăsirii fundamentelor propriei credințe, identități și comunități.

Am convingerea că, într-o societate cum este cea de astăzi, marcată de provocări de tot felul, cunoașterea este cel mai bun instrument de restabilire a încrederii și a echilibrului social. România va rămâne ţara în care fiecare cetăţean își va putea practica credința, iar respectul și buna înțelegere ne vor uni pentru binele comun.

Musulmanii reprezintă o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societății, care contribuie activ la edificarea binelui comun și la dezvoltarea pluralismului religios.

Fie ca acest Ramadan să aducă tuturor bucurie, pace și prosperitate!", potrivit unui comunicat al Guvernului.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27