Mesajul României după prăbușirea avionului în Iran

România a transmis un mesaj pentru familiile victimelor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic din Iran.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, pe Twitter, un mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor care au murit în urma prăbușirii unui avion ucrainean ce a decolat de pe principalul aeroport internațional din Iran.

"Sincere condoleanțe familiilor victimelor care și-au pierdut viața în accidentul teribil de avion a zborului ucrainean PS752 de la Teheran la Kiev", a transmis MAE, citează Mediafax.

Toți cei 180 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din Teheran, de pe principalul aeroport internațional din Iran.

De ce s-a prăbușit avionul

Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

Datele despre zboruri de pe aeroport arătau că un Boeing 737-800 ucrainean aparținând companiei Ukraine International Airlines a decolat miercuri dimineață, apoi a încetat să mai trimită semnale la scurt timp după aceea, potrivit site-ului FlightRadar24.

Autoritățile iraniene au trimis echipe de salvare în zona din apropierea aeroportului unde s-a prăbușit aeronava ce aparținea companiei Ukraine International Airlines, a declarat Reza Jafarzadeh, un purtător de cuvânt al Organizației de Aviație Civilă din Iran, citat de Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel