Mesajul premierului Grindeanu pentru campionii români

 Premierul Grindeanu a declarat astăzi că Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu „ne dau motive de mândrie”.
 
 
Premierul Sorin Grindeanu le mulţumeşte Cătălinei Ponor, Larisei Iordache şi lui Marian Drăgulescu pentru dau românilor „motive de mândrie” şi le adresează felicitări pentru titlurile obţinute la Campionatele Europene. 

„Gimnastica, sportul care ne-a făcut fericiţi de atâtea ori, ne bucură din nou şi azi. Este uimitor ceea ce a reuşit Cătălina Ponor, care a intrat în istorie cu a cincea medalie europeană de aur la bârnă. Acelaşi aparat i-a adus Larisei Iordache o performanţă excelentă, bronzul european. Marian Drăgulescu a demonstrat şi astăzi că este un sportiv extraordinar după argintul adjudecat la sărituri. Felicitări tuturor! Vă mulţumim pentru că ne daţi motive de mândrie”, a scris Grindeanu, duminică, pe Facebook. 

Şeful Executivului l-a felicitat şi sâmbătă, tot printr-un mesaj pe Facebook, pe Marian Drăgulescu pentru câştigarea titlului european la sol, adăugând că acesta este „o legendă a gimnasticii”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel