Mesajul președintelui PNL Satu Mare: "Aici sunt probleme foarte mari"

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că s-a reînscris în PNL, la Satu Mare. Reprimirea lui a fost votată, însă președintele interimar liberal se revoltă. 

Cristina Pocora, purtătoarea de cuvânt a PNL, a publicat răspunsul președintelui interimar PNL Satu Mare, Virgil Enatescu:

"La Satu Mare, ca președinte interimar al Organizatiei Județene Satu Mare, nu am invitat și nu accept primirea lui ‪‎Tăriceanu‬ în Organizația noastră. Menționez că aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii. Am luptat, lupt și voi lupta împotriva divizării ‪‎PNL‬ național. Nici cei din Organizația Satu Mare, nu sunt toți de acord cu primirea lui Tăriceanu în organizația noastră. Nu sunt de acord cu păstrarea și relansarea ‪USL‬-ului la Satu Mare și de la Satu Mare,

Cu respect,

Dr. Virgil Enatescu

președinte interimar PNL Satu Mare". 

Potrivit Antena 3, Organizația Județeană PNL a acceptat cu 19 voturi din 19 reprimirea lui Tăriceanu în partid. Virgil Enatescu susține că este imposibil din punct de vedere legal, precizând că nu a fost nicio ședință. Cu toate acestea, a precizat că va contesta acest vot. Președintele interimar a spus că-l deranjează primirea în partid a lui Tăriceanu pentru că pierd voturi. 

VEZI și: Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel