Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL

Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu
Crin Antonescu, Călin Popescu Tăriceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a reînscris în Partidul Național Liberal. Președintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, miercuri, la DC News Live, despre o posibilă decapitare a partidului plănuită de către președintele Senatului. 

"Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cât mai bun pentru PNL. Accept invitația de a reveni în PNL", a spus Tăriceanu la revenirea în partid, potrivit Antena 3. Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL la organizația liberală Satu Mare.

Surse autorizate DC News, care-și păstrează anonimatul, au declarat că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, intenționează ca luni să decapiteze PNL, adică să-l răstoarne de la conducerea partidului pe Crin Antonescu.

Întrebat la DC News LIVE despre informațiile din surse autorizate, care spun că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, bate țara pentru a-l răsturna de la conducere PNL, luni dimineață, președintele PNL a spus că "asta se întâmplă de cinci ani"- VEZI mai mult: Tăriceanu plănuiește decapitarea PNL. Ce spune Antonescu 

În urmă cu două zile, prim-vicele PNL Klaus Iohannis spunea că speră ca președintele Senatului să se întoarcă în partid ca lider. Pe de altă parte, președintele PNL Crin Antonescu a spus că nu-l vede deloc în partid pe Tăriceanu. 

VEZI și: Ponta pregătește lovitura de grație: "Discutăm luni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel