Mesajul lui Dan Voiculescu, după aflarea sentinței

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

La scurt timp după aflarea sentinței, Dan Voiculescu a scris, pe blogul personal, că "decizia de azi în dosarul Telepatia reprezintă o nedreptate". 

"Dar ea nu înseamnă nimic în comparație cu nedreptățile de lângă noi: copii săraci, care nu au bani de haine ori rechizite și nu pot să meargă la școală, tineri fără un loc de muncă, indiferent de efortul făcut; părinți care își îngroapă copiii din culpe medicale ori indiferență administrativă; bătrâni uitați de stat și de societate", a scris Dan Voiculescu.

Acuzat pentru "considerente telepatice, necunoaștere, prostie"

În ciuda sentinței, pe care deja a atacat-o, Dan Voiculescu a scris: "Am în continuare încredere deplină în magistrații corecți și în sistemul de justiție românesc și european. Mă bazez pe ideea că singură acuzație care mi se poate aduce-halucinantă pentru orice sistem de drept – este cea de influențare telepatică. Inclusiv judecătoarei Grațiela Constantin, pe drept cuvânt, i-a fost greu să creadă că există o astfel de acuzație în dosar. Însă la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb:  "Toți cei implicați (n.r. în acest dosar) au acționat în interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoaștere sau prostie".

Mesajul lui Dan Voiculescu pentru cei care-l cunosc este: "Să nu-și facă griji!". Mesajul pentru cei care se bucură este: "orice s-ar întâmpla, REVIN".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel