Mesajul lui Antonescu pentru Regele Mihai, de Ziua Regalității

Liderul liberal Crin Antonescu a transmis un mesaj de Ziua Regelui. 

"Decenii de-a rândul, românii au sărbătorit 10 Mai ca Zi a Regalității și Zi Națională a României, celebrând astfel atât ziua în care Principele Carol I a ajuns la București în 1866, devenind domnitor, cât și ziua în care a fost încoronat ca primul Rege al României! Modernizarea țării noastre, construcția și desăvârșirea destinului nostru european, se leagă în mod indisolubil de Familia Regală a României. Se cuvine deci în această zi de 10 Mai să aducem tributul nostru de respect Casei Regale și Majestății Sale Regele Mihai I, ca urmaș al întemeietorilor de neam și țară", a scris Crin Antonescu, pe pagina sa de Facebook. 

Președintele PNL a adăugat: "Îi mulțumesc MS Regele Mihai I pentru dragostea și grija pe care Majestatea Sa și Casa Regală le-au purtat mereu poporului român și îi urez ca anii ce vor veni să îi aducă sănătate şi bucuria de a primi în continuarea iubirea poporului român. Și cu acest prilej festiv, urez un sincer și călduros "La mulți ani!" Familiei Regale a României!". 

VEZI și: 10 mai, Ziua Regelui, sărbătoare națională interzisă de două ori. De Ce cred istoricii că ar trebui să fie Zi Națională 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel