Mesajul lăsat de un bărbat din Suceava în ultimele clipe din viață. „Sună la 112”. Ce au descoperit polițiștii

Mesajul lăsat de un bărbat Suceava în ultimele clipe din viață. „Sună la 112”. Ce au descoperit polițiștii / Foto: Pixabay
Mesajul lăsat de un bărbat Suceava în ultimele clipe din viață. „Sună la 112”. Ce au descoperit polițiștii / Foto: Pixabay

Un sucevean i-a lăsat un mesaj soției sale înainte să moară. „Sună la 112”, scria pe bilet.

Un bărbat din comuna Forășru, județul Suceava, a scris pe un bilet adresat soției sale „Sună la 112”, iar apoi nu a mai fost de găsit. Miercuri după amiază, femeia s-a întors de la serviciu și a găsit mesajul bizar pe un bilet, la intrarea în casă.

A recunoscut scrisul soțului său, dar nu a înțeles de ce i-a scris să sune la 112. Femeia l-a căutat prin gospodărie, iar apoi a apelat numărul de urgență. Ea a comunicat operatorului 112 că soțul ei nu mai răspundea la telefon de la ora 12:00..

„Ieri, la ora 16.59, SPR 1 Vadu Moldovei a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie că a soțul ei nu mai răspunde la telefon de la ora 12.00 și a lăsat un bilet pe care scrie „sună la 112” au transmis autoritățile, potrivit publicației Știri din Bucovina.

Ce au descoperit polițiștii

Polițiștii au verificat locuința și curtea familiei și l-au descoperit pe bărbat, decedat, într-o anexă încuiată pe dinăuntru.

„S-a procedat la efectuarea de verificări în curtea imobilului, iar într-o anexa a gospodăriei a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 56 ani, din com. Forăști, fiind spânzurat de o grindă de lemn, cu o funie. Cadavrul se afla într-o încăpere a anexei, ușa de la această anexă fiind închisă pe interior. În urma examinării din punct de vedere criminalistică a cadavrului s-a constatat că nu sunt urme vizibile de violență.” au precizat oamenii legii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. 

Un alt bărbat din Suceava a sunat la 112 și a spus că a fost bătut de soție cu o farfurie

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că soția sa l-a bătut. Totul s-a întâmplat în Dornești, județul Suceava, în casa în care locuiesc și cele două fiice minore ale cuplului. 

Soția bărbatului, în vârstă de 25 de ani, i-a reproșat acestuia că a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Între ei a izbucnit un conflict verbal, iar tânăra ar fi luat o farfurie și l-ar fi lovit pe soțul ei. Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel