Mesaje disperate către femeia din valiză, pentru a-și SALVA băiatul. ”Pupă pozele tale, vino repede acasă”

Femeia din valiză a fost ucisă în urmă cu o săptămână, dar, în urmă cu doar 4 zile, a primit mai multe mesaje de la femei care o avertizau că-i va fi luat băiatul și dus la cămin.

Imaginea groaznică din urmă cu o săptămână, cu o femeie băgată într-o valiză și incendiată, ascundea detalii și mai cumplite. Astăzi, anchetatorii au spus cine este femeia și au dat publicității fotografia ei. Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea, o femeie de 32 de ani, mamă a unui băiețel în vârstă de doar 8 ani. Femeia se pare că-și lăsase copilul în gripa părinților fostului concubin, de care se despărțise de câteva luni. În urmă cu PATRU ZILE, pe pagina sa de Facebook au apărut mesaje disperate către femeie, în care era avertizată că, dacă nu se va întoarce să-și ia copilul, va fi luat de Protecția Copilului și dus la cămin. 

Părinții Mihaelei Sabina, care locuiesc în Buftea, dar care nu au avut o relație apropiată cu fiica lor, ar fi aflat vestea groaznică chiar astăzi. Copilul se afla la părinții fostului concubin al Mihaelei, în Pantelimon. Fostul soț al femeii se află în Anglia, la muncă, iar fostul concubin se află în Spania. Astfel, copilul a rămas al nimănui, la doar 8 ani, într-o familie străină. Se pare că Protecția Copilului a mers de două ori la familia din Pantelimon și chiar astăzi, când s-a aflat identitatea femeii, ar fi urmat ca băiatul să-i fie luat și dus la cămin, conform mesajelor de pe Facebook. 

”Vino să iei băiatul că a venit Protecția și dacă nu vii să-l iei în 4 zile, îl bagă la cămin”, ”Te scoate din drepturi, a zis Protecția Copilului”, ”Te-ai măritat, dar de copil ai uitat, ne ducem la Interpol că ai abandonat copilul”, ”Îi e dor băiatului de tine, pupă întruna fotografiile tale, a venit Protecția Copilului de două ori până acum, vino repede acasă” sunt mesajele pe care le-a primit femeia în urmă cu patru zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel