Mesaj protestatari. Medicul Răzvan Constantinescu, decizie RADICALĂ

După ce a fost linșat, Răzvan Constantinescu, medicul care a avut un mesaj despre protestatari, a spus că nu va lăsa lucrurile așa. Va merge în instanță pentru că "neghiobia trebuie sancționată, iar ticăloșia trebuie pedepsită".

"Săptămâna asta ne vom distra cu Codul Fiscal și cu prostovanii care sunt mânați pe imaș de câțiva "băieți deștepți".

Dar, de săptămâna viitoare, ca să fim siguri că avem distracție în continuare, îi vom smotoci un pic pe pufuleții care au încercat să-și bată joc de mine, chiar dacă nu le-a mers, în frunte cu domnul Rares Bogdan. Neghiobia trebuie sancționată, iar ticăloșia trebuie pedepsită. Ca să dureze mai mult, ani și ani, vom aborda atractiva cale a instanțelor de judecată. Nu finalitatea, eventual financiară, ne interesează, ci scopul este relevarea mecanismelor de linșaj, a incompetenței și nemerniciei în jurnalism, a minciunii manipulatoare - toate acestea servind supunerii populației și anihilării societății.

VEZI ȘI: Mesaj protestatari. Medicul Constantinescu, INTERVIU. Ce ar face dacă ar veni Rareș Bogdan să-l trateze

Eu sunt doar un exemplu, nerelevant. Dar am datoria să fac asta. Pentru că, dacă nu o fac eu - care am mijloace, am audiență, am atâția oameni care mă apreciază și au încredere în mine, am vizibilitate și o grămadă de relații peste tot - acum, atunci cine să o facă și când? Ca mine au mai pățit mulți și vor mai păți și alții, dar ei nu au mijloacele pe care le am eu. Trebuie să dau un exemplu acum!

[citeste si]

Și, după cum știți, eu nu mă las până nu rezolv complet o problemă. Până nu-i văd la pământ, nu mă liniștesc. Altfel, v-aș dezamăgi", a transmis Răzvan Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel