Mesaj pentru Caramitru după valul de jigniri: Vom vota de-ai dracu' PSD

Andrei Boceanu i-a dat o replică lui Andrei Caramitru după ce acesta din urmă i-a jignit incalificabil pe votanții PSD.

”Gata, mă, ne-a citit useristul Andrei Caramitru pe toți ăștia care votăm PSD. Ne-a făcut profilul psihologic și i-a ieșit că suntem eșuați, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun, plini de ură, isterici, săraci, vai de mama noastră, proști de bubuie, nu știm să facem nimic, leneși, cerșetori, alcooliști de la birtul satului care înjură și se plâng.Bravo, băi, intelectualule rasat, realizat, plin de bani, cu nenumărați prieteni, foarte educat, cu un job excelent, iubitor, calm, inteligent, omniscient, harnic și câte și mai câte.

Bravo! Ne-ai dat la temelie. Ne vom simți atât de rușinați încât noi, pe 6 decembrie, toți ăștia desconsiderați de tine și de prietenii tăi educați, vom merge la vot și vom pune ștampila fix pe PSD. Unii cu convingere, alții mai cu strângere de inimă, dar foarte mulți o vor face așa, de-ai dracu', doar ca să vă vadă pe voi, ăștia de ne terfeliți ca pe ultimii oameni, cum veți crăpa de ciudă...”, a scris Andrei Boceanu pe Facebook.

Mesajul de mai sus a fost distribuit de foarte mulți români care au spus că votează cu PSD după ce au fost jigniți de Andrei Caramitru. ”Sunt proști și leneși votanții PSD”, a transmis USR-istul. Apoi a adăugat: ”și hoți!”

VEZI ȘI: Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD. Daniel Zamfir, replică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel