Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD. Daniel Zamfir, replică

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Andrei Caramitru (USR) a lansat atacuri pe bandă rulantă la adresa votanților PSD. 

”Cine Votează PSD? Cine Votează in celelalte tari cu dementi populiști ?Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva intr-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educatie, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei. Și votează isteric ca sa pedepsească oculta, elita condusă de Soros și Bill Gheitz, sa pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează in IT, sa pedepsească intelectualii.

Sa pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei. Pentru că sunt convinși ca de fapt e o mare conspirație - oculta ii vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei - sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De prosti ce sunt. Și atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(3) sunt leneși. Dacă ar vrea - ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite. In orașele mari sau in străinătate. Ar putea sa învețe o nouă meserie. Dar nu și nu - că e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la muncă ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel in străinătate - aia muncesc cinstit - dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD. Leneși și proști. Dar multi. De asta trebuie sa ieșim toți la vot de fiecare data ca altfel ajungem rău de tot”, a fost mesajul lui Andrei Caramitru.

Replica lui Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator PSD, i-a dat o replică lui Andrei Caramitru după jignirile aduse votanților acestui partid.

”E PREA MULT, FASCISTULE! Dupa ce a ponegrit Biserica in cel mai josnic mod cu putinta, acum- beizadeaua lu' tata- jigneste incalificabil miliioane de romani!!Stiti ce, beizadelelor useristo-sorosiste putred de bogate -din afacerile cu Statul ale parintilor vostrii? Veti primi raspunsul romanilor PATRIOTI fix pe 6 decembrie!”, a fost replica lui Daniel Zamfir. 

VEZI ȘI: Mesaj pentru Caramitru după valul de jigniri: Vom vota de-ai dracu' PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel