Urmărește emisiunea live


Mesaj în Sâmbăta Mare al unei mame care și-a pierdut fiica în Colectiv

La șase luni de la tragedia care a cutremurat întreaga Românie, incendiul din club Colectiv, o mamă îndurerată, rămasă fără singurul ei copil, își strigă din nou durerea pe Facebook.

„6 luni de când s-a întâmplat tragedia, 6 luni de suferinţă şi durere, 6 luni de când nu ţi-am văzut ochişorii frumoşi, 6 luni de când ai plecat la serviciu şi nu te-ai mai întors. Îmi pare rău fata mea dragă că nu am avut timp să fac ceva, nu am putut să te ajut, am fost o neputincioasă. Te iubim mult şi ştiu că eşti cu noi te simţim clipă de clipă! (...) Nu trebuie să uităm nenorocirea care s-a abătut asupra noastră, trebuie să luptăm cu toţii, fiecare în dreptul lui, pentru ca această tragedie să nu se mai întâmple", a scris în Sâmbăta Mare Cristina Matache, mama barmaniţei Alexandra Matache, decedată din cauza arsurilor, la o zi după incendiu.

Astăzi, la şase luni de la tragedie, victimele din Colectiv au fost comemorate în faţa clubului de către părinţi, rude, prieteni şi supravieţuitori. În urma incendiului, au murit 64 de persoane şi peste 100 au fost rănite, scrie libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel