Mesaj din Piața Victoriei: Vin zile decisive! Preşedintele a făcut apel

Proteste Piața Victoriei
Proteste Piața Victoriei

„Așa!!! Pentru Moraliștii de canapea”, a fost reacția lui Cristian-Mihai Dide, după ce a distribuit pe Facebook mesajul publicat de Lia Galic.

Am câştigat procesul cu Jandarmeria! Dar nu asta voiam să vă spun. Sunt un fir de praf. Am vrut să vă spun că am avut un singur proces, la care m-am prezentat o singură dată şi, pentru că locuiesc relativ aproape de Tribunal, am pierdut doar 5 (cinci!) ore din viață. Ştiți că sunt câțiva concetățeni de-ai voştri care au câte 5-6 procese cu Jandarmeria? Şi care nu locuiesc în buricul târgului, ca mine?”, și-a început astfel mesaj postat pe Facebook Lia Galic.

Ştiți că în Piața Victoriei protestul nu a fost întrerupt nici măcar o zi, din 31 ianuarie 2017? Şi că nişte concetățeni de-ai voştri schimbă câte 2-3 mijloace de transport ca să ajungă seară de seară acolo? Că renunță zilnic la confortul lor şi cheltuiesc zilnic nişte bani ca să țină aprinsă flacăra? Da, flacăra aia care pâlpâie încet şi pe care o disecați şi analizați când vorbiți cu falsă îngrijorare de "spiritul #rezist"?

Ştiți că nişte români care lucrează în afara țării au venit special de câteva ori în Bucureşti doar pentru proteste? Că au cheltuit sute de Euro şi şi-au consumat din puținele zile de concediu? Ştiți că un grup de doamne frumoase din diaspora care au fost gazate în 10 august au făcut un calendar (pe banii lor) ca să nu uităm acea seară cumplită? Aceşti oameni de care vă povestesc nu sunt vedete şi nici nu-şi doresc să fie. Ei nu vorbesc şi nu acționează în numele vostru, ci în LOCUL vostru”, continuă mesajul astfel.

La final, a făcut referire și la Klaus Iohannis: „Preşedintele României a făcut apel la spiritul nostru civic de trei ori în ultimele două săptămâni. Vin zile decisive în care va fi nevoie ca fiecare dintre noi să renunțe la micile tabieturi, țâfne şi fleacuri şi să apărăm împreună, în stradă, ce a mai rămas de apărat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel