Mesaj din HORECA pentru Oana Lovin, înainte de protestul din Piaţa Victoriei: Dacă crezi asta, retrage-te pe o insulă

Oana Lovin
Oana Lovin

Un manager de restaurant din Galaţi îi transmite un mesaj ferm Oanei Lovin, înainte de protestul de duminică seara din Piaţa Victoriei, împotriva regulilor din pandemie. 

"Oana Lovin, acea doamnă videochatistă, pardon, influencer PSD-istă, organizează astăzi un protest în București pentru că, vezi tu Doamne, nu suportă să i se pună "botniță".

Alături de ea, foarte mulți oameni spun că li se îngrădesc drepturile și libertatea. Eu cred că atunci când trăiești într-o societate nu ai numai drepturi, ai și obligații. În primul rand, ai obligația de a fi civilizat! De asta trăim după reguli.

În al doilea rand, dacă consideri că totul este o conspirație pusă la cale de toți doctorii, asistentele, Bill Gates și 150 de șefi de state, atunci fii măcar de treaba și respectă regulile de siguranță până trece pandemia.

OK, nu toți mor cu covid. Mulți au sistemul imunitar puternic și nu sunt afectați. Poate pentru unii este o banală răceală. Poate sunt și eu printre ei, poate și tu. Dar poate mama ta, tatăl tău, bunicul tău nu sunt la fel de puternici și poate nici ai mei. Pentru ei, nu pentru noi, măcar să respectăm regulile.

Dacă crezi că democrația înseamnă să faci ce vrei și să nu respecți nicio regulă, te poți retrage liniștit pe o insulă sau în munți și îți poți face propriile reguli.", a scris pe Facebook Marian Munteanu, managerul unui restaurant din Galaţi. 

VEZI ŞI PROTEST în PIAȚA VICTORIEI duminică, 12 iulie 2020: ”Să ieșim în stradă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel