Mesaj DEVASTATOR la 60 de zile de la incendiul din Colectiv

Unul dintre supreviețuitorii incendiului de la Colectiv a postat, pe 30 decembrie, un mesaj devastator.

"Buna Madalina, sper ca te distrezi acolo sus si ca totul s-a linistit. Imi pare rau ca m-am inselat si imi pare rau ca a trebuit sa te mint in acele momente, dar nu stiam ce sa fac! Nu stiam cum sa-ti spun ca s-ar putea sa fiu ultimul chip pe care il vezi. Andrei era vis a vis de noi, cu parul ars si abia respira. Doctorul i-a spus ca este ok, ca are 100% respiratia, exact cum mi-a spus si mie, din pacate in 10-20min a inceput sa verse si a intrat in coma.....atunci am intrat in panica! Uneori ma surprind in mijlocul zilei ca il aud pe baiatul de langa tine cum striga dupa mama lui, imi aduc aminte de frisoanele reci care te incercau atunci cand imi spuneai ca ai terminat dreptul si ca esti practician in insolventa, raspunsuri la intrebarile mele, la incercarile mele stangace de a te linisti.

Madalina aş vrea din tot sufletul sa iti spun ca nimic din ce s-a întâmplat nu a fost in zadar, mi-aş dori sa iti spun ca Romania s-a zguduit din temelii şi prietenii tai stau drepti si cu fruntea sus, ca au iesit pe strazi iar cei ce au permis ca tara asta sa ajunga aici nu mai sunt, dar te-as minti!
Am iesit Madalina in prima zi cand am reusit sa merg, am fost acolo la Colectiv sa aprind o lumanare si sa le smulg camerele de pe umeri, sa urlu in microfoane, sa urlu Madalina, sa urlu pentru ca nu poti sa dai afara un amarat de la protectia consumatorului, iar Piedone sa vina acolo sa tina conferinte de presa! Am urlat Madalina asa cum am crezut eu, cum am stiut si cum puteam eu in acele momente, iar poporul s-a trezit in acea zi! ROMANII AU IESIT IN STRADA!

Din pacate, poporul roman, fratii si prietenii nostri sunt aceeasi oameni... sunt acei oameni care in loc sa darame zidurile, s-au resemnat ori au gasit orice altceva in aceasta tragedie. Da Madalina, au facut brad, au facut si cateva concerte dupa, poze cu trupe, bere... si cam atat!

Dupa 60 de zile tot ce vreau este sa uit, sa uit totul, sa uit acele momente, sa uit sentimentul de neputinta, sa uit de acea usa din lateral care nu s-a deschis, sa uit de acest popor de prosti, sa uit de Romania.

Madalina, la Urgente la Floreasca in timp ce te ajutam cu masca de oxigen ai sesizat ca am numarul 3 de triaj si ti-au zambit ochii. Eu cred in Dumnezeu si cred ca zambetul tau avea legatura cu asta. Odata ajunsa acolo spune-i unuia din cei 3 ca reprezentantii lor aici, in Romania, sunt departe de oameni. Aduna-i pe cei 3 si spune-le ca biserica noastra a innebunit Madalina, spune-le ca primul reprezentant a lui Dumnezeu in Romania nu a trecut prin locul in care au murit atatia ingeri de-ai Lui, ca a luat in deradere moartea lor la cateva zile dupa si ca animalismul clasei politice este egal cu cel al Bisericii Ortodoxe Romane.

Ai grija de tine pana ne revedem si spune-i Lui ca poate nu am facut totul ca la carte aici, dar cu riscul de a fi batjocorit de acest popor, eu nu o sa ma opresc in a cauta dreptatea pentru neamul meu!

Cu drag si sinceritate, numarul 3!", a scris Adrian Do, pe Facebook.

 

Buna Madalina, sper ca te distrezi acolo sus si ca totul s-a linistit. Imi pare rau ca m-am inselat si imi pare rau ca a...

Posted by Adrian Do on Wednesday, December 30, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel