Mesaj de “susținere” de la Ionel Tudorache pentru Maria Buză și Paula Chirilă

Cea de-a patra gală „Te cunosc de undeva!” le-a adus cuplului format din Paula Chirilă și Maria Buză o adevărată provocare

Cea de-a patra gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus cuplului format din Paula Chirilă și Maria Buză o adevărată provocare. Săptămâna trecută ruleta a decis că vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact un lăutar de modă veche, care a cântat pe cele mai celebre scene ale lumii - Ionel Tudorache și melodia „Portofele”.

Transformarea nu a fost deloc ușoară pentru Maria și Paula, pe lângă faptul că au cântat în travesti, live, alături de taraful lui George Pătrașcu, acestea au primit și un mesaj special de la însuși Ionel Tudorache. „Maria, Paula, sunt cu ochii pe voi. Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele și plec, plec în toată lumea”, le-a transmis artistul printr-un mesaj video celor două concurente.

Cum se vor descurca Maria și Paula și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, o va pune pe Jazzy Jo într-o situaţie cu care nu s-a mai întâlnit niciodată în viaţă. Artista se va bucura pentru prima oară de prezenţa tatălui său, cu care a reluat legătura după aproape 30 de ani, la un act artistic de-al său.

Începând din acest sezon, Pepe s-a alăturat spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mărturisit Pepe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel