Mesaj de la un ”fost prieten” pentru Traian Berbeceanu. Culise distrugătoare: Adevărul e mai presus de orice

Polițistul Claudiu Ionescu, apropiat de Traian Berbeceanu, a scris un mesaj dur la adresa consilierului ministrului Marcel Vela. 

Claudiu Popescu scrie despre ”mărirea si decăderea unui zeu” și i se adresează lui Traian Berbeceanu ca unui ”fost prieten”. 

”Mii de polițiști si pensionari militari si-au pus speranțele în tine, crezând ca odată ajuns acolo vei reforma ministerul și vei face dreptate pentru toți. S-au înșelat amarnic, acel Cattani de România e doar o poveste, scrijelită de un fost polițist într-o carte care s-a vândut bine. Naivii nu știu dedesubturile. Nu ești decât un lacheu ce-i duce zilnic cafeaua lui Vela, care te-a luat în ograda doar pt PR. Tu știi asta, dar ego-ul ti-a spus că așa revii în atenția publică și vei putea poate pune presiune pe judecătorii ÎCCJ să scapi de inculpare.” scrie Claudiu Popescu, pe Facebook. 

El susține că Traian Berbeceanu i-a spus, ultima dată, că are ca scop reformarea poliției, însă, în schimb, s-a pensionat pentru a prinde ”pensia babană de șef” și ”te-a durut în cot de fosta ta echipă, care s-a destrămat în 4 zări. Iar despre reformarea poliției am văzut ce ai făcut în 6 luni, de când ești șef de cabinet: NIMIC.”

”Oare știe lumea ca faptele pentru care ești inculpat se prescriu în 2 ani și vei lua 100.000 de euro drepturi salariale neacordate? Tu cu Mureșan, Cean și Munteanu, cei care te-au băgat la zdup?” a scris fostul prieten al lui Berbeceanu. Polițistul spune că totul a fost o reglare de conturi, pentru putere, însă el și-a dat seama mult mai târziu de asta. Se declară dezamăgit pentru că a crezut în Traian Berbeceanu, după cum scrie. Bărbatul susține că a pierdut totul pentru a-l sprijini pe Berbeceanu, inclusiv funcția. 

Despre ascensiunea lui Traian Berbeceanu, el susține că a terminat o ”facultate obscură în Petroșani”, a scris la un ziar local și apoi s-a angajat direct în poliție, tatăl său fiind adjunct la circulație, intrând sub aripa viitorului socru. 

A încercat să intre în USR?

Claudiu Ionescu acuză și ”lipeala” politică. El scrie că, deși acum Berbeceanu s-a lipit de PNL, în trecut s-a pus pe afiș cu un prieten de la Pro România, în speranța că PSD îl va ajuta în instanță, conform acuzațiilor lui Claudiu Ionescu, care mai susține: ”La sfârșitul lui 2019 te-ai întâlnit cu o protejata de-a lui Barna, negociind cu ea intrarea în USR. Auzind ca are probleme cu mine te-ai apucat să îndrugi prostii, ca mi-am bătut fosta soție si am dat-o afară din casă. Și multe alte mizerii... Trebuie să știi ca niciodată nu am lovit o femeie și era doar problema noastră si nu a ta.”

Îl acuză pe Berbeceanu că a scris, în cartea sa, că nu-l cunoștea: ”Dar chiar așa, Traian, nu mă cunoșteai?”, amintind de momente încă din 2006. Claudiu Ionescu spune că a ieșit în stradă ca să apere toți polițiștii abuzați.

După mai multe acuzații de culise, Claudiu Ionescu conchide:  ”Dar poate ai onoare și îți dai demisia. Adevărul e mai presus de orice. Cu drag, fostul tău prieten.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel