Mesaj clar pentru cei care acuzau profesorii că nu vor să se vaccineze. Nistor: ”Înainte de a pune etichete, să analizeze!”

Mesaj clar pentru cei care acuzau profesorii că nu vor să se vaccineze. Nistor: ”Înainte de a pune etichete, să analizeze!” / Foto Pexels
Mesaj clar pentru cei care acuzau profesorii că nu vor să se vaccineze. Nistor: ”Înainte de a pune etichete, să analizeze!” / Foto Pexels

Marius Nistor, președintele Federației „Spiru Haret”, a vorbit despre vaccinarea cadrelor didactice.

„Cert este că transmitem un mesaj clar și ne dorim prezența fizică a elevilor din clasele terminale, ne dorim susținerea examenelor naționale în format clasic, cu elevii în sălile de examene”, a spus Marius Nistor într-o intervenție telefonică la Antena 3. „Totul trebuie gândit în funcție de interesul copiilor”, a adăugat acesta. 

„Dacă vă mai aduceți aminte, domnul ministru (n.r. Sorin Cîmpeanu) a remarcat la un moment dat că, într-un termen foarte scurt, peste 50 la sută din cadrele didactice vor fi deja vaccinate. E un mesaj clar pe care-l transmitem tuturor celor care acuzau cadrele didactice că sunt conservatoare, că sunt retrograde, că nu vor să se vaccineze... Mi-aș dori să văd aceeași reacție și din partea părinților și celorlalți reprezentanți ai societății civile, să-și dorească și ei în aceeași măsură să se vaccineze, așa cum se vaccinează cadrele didactice, pentru că siguranța în școală pentru copii nu este realizată doar din vaccinarea personalului didactic, se realizează și prin ceea ce fac cei care sunt acasă sau cei care fac parte din societatea civilă. Dacă vrem să asigurăm securitatea sănătății copiilor și a tuturor celor care sunt în preajma noastră, ar trebui să participe la această campanie de vaccinare!”

„Înainte de a pune etichete unei categorii socio-profesionale, este bine să analizeze și de abia pe urmă să se pronunțe. Dascălii dau dovadă, încă o dată, de un exemplu pentru întreaga societate”, a mai zis acesta.

Ulterior, a intervenit Sorin Cîmpeanu, spunând că este foarte mândru de cadrele didactice. 

Din 8 martie, Bucureștiul intră in scenariul roșu

Amintim că, începând cu 8 martie, în București se închid restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, din hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, barurile, discotecile și cluburile. 

Citiți AICI ce se întâmplă cu școlile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel