Mesaj către Dumnezeii șoselelor

foto ilustrativ Pixabay
foto ilustrativ Pixabay

Nu aveți drept viață și de moarte cu mașinile pe care le transformați, din teribilism, inconștiență și lipsă de educație, în sicrie.

Scopul mașinilor pe care le conduceți pe drumurile publice nu e să vă dea vouă senzații tari, nici să vă ducă, cu viteza luminii, într-un anumit loc. Sunt pentru deplasarea voastră și a celor apropiați vouă pe drumurile naționale, care, ce credeți, au niște reguli fix pentru cei ca voi, care aveți impresia că v-a dat statul drum și vă puteți deplasa în voie, cum vreți voi, fără reguli de circulație.

Din păcate, în calea voastră ”ies” familii, tineri cu toată viața înainte, părinții cuiva, mama cuiva, tatăl cuiva, bunicii, nepoții... acei oameni nevinovați care își dau ultima picătură de viață pe drumul care trebuia să-i ducă undeva pe acest pământ, nu să-i omoare. Și câteodată, muriți și voi, în teribilismul vostru, care, trebuie să o spun, este prost.

Dacă vă plac cursele, avem raliuri pentru asta, nu șosele. Dar și acolo sunt reguli, spre deziluzia voastră. Dacă vreți adrenalină, faceți bungee jumping. Faceți orice activitate unde să vă dovediți potențialul pe care credeți că-l aveți, dar nu mai omorâți oameni. 

Și dacă atunci când circulați cu viteza maximă a mașinii ce-o conduceți vă considerați ”smecherii” șoselelor, aflați că nu sunteți nici măcar șmecherii unui drum comunal, plin de gropi, sunteți doar limita propriei gândiri înguste și bariera pe care singuri o puneți între mediocritate și strălucire. 

4 aprilie, ZI NEAGRĂ pe șosele. Accidente GRAVE în România astăzi. Patru MORȚI în două accidente FRONTALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel