Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, speriată că va fi mamă singură

uzerli
uzerli

Interpreta sultanei Hurrem din  "Suleyman Magnificul" este disperată ca va trebui să își crească fetița de numai câteva săptămâni fără ca să simtă căldura paternă.

 Meryem a născut în urmă cu câteva săptămâni, când a adus-o pe lume pe fiica sa și a fostului partener de viață Can Ates. Actrița a dat vestea fanilor săi publicând pe Facebook o fotografie înduioșătoare cu micuța. Ea a mai dezvăluit tot prin intermediul rețelei de socializare că pe fetiță o va chema Lara și că este o mămică foarte fericită.

Meryem Uzerli a acordat un interviu pentru o revistă din Germania în care a dezvăluit că pentru ea, faptul că e mama singură este o mare provocare și că îi este puțin teamă. După depresia și despărțirea de partenerul infidel, Can Ates, Meryem a luat hotărârea să se retragă din serialul  "Suleyman Magnificul" și să petreaca o buna perioadă de timp în Germania la părinții ei.

După perioada maternității, Meryem se va întoarce pe platourile de filmare, într-un proiect de mare amploare unde va da viață sultanei Kosem, un alt personaj din istoria turcă.

Până atunci, telespectatorii o pot urmări în continuare în seria a treia din "Suleyman Magnificul", unde o interpetează pe sultana Hurrem. Nu rata în fiecare marți, de la ora 20:00, un nou episod din  “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel