Merkel, FURIOASĂ după violențele de la Capitoliu. Reacție DURĂ: Regret profund că Trump nu și-a recunoscut înfrângerea nici măcar IERI

Cancelarul german Angela Merkel a reacționat după atacul violent din SUA. 

Angela Merkel şi-a exprimat "tristeţea" şi "furia" după luarea cu asalt a sediului Congresului din Washington de către susţinători ai lui Donald Trump. Cancelarul german susține că acest asalt a avut loc din cauza faptului că președintele în exercițiu Donald Trump nu și-a recunoscut înfrângerea de la alegerile prezidențiale. 

"Am văzut cu toţii, ieri, imaginile neliniştitoare ale asaltului asupra Congresului SUA, iar aceste imagini m-au înfuriat şi m-au întristat. Regret profund că din noiembrie încoace preşedintele Trump nu şi-a recunoscut înfrângerea, şi nici ieri. Îndoielile cu privire la rezultatul alegerilor din SUA au fost alimentate şi au creat atmosfera care a făcut posibile evenimentele", a declarat Angela Merkel, citează Reuters.

În plus, aceasta spune despre sutele de susţinători ai lui Trump care au luat cu asalt Capitoliul că sunt "atacatori şi turbulenţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel