Mercedes-Benz continuă să domine segmentul mașinilor de lux. Ce brand s-a apropiat periculos de mult

Mercedes-Benz și-a păstrat titlul de cel mai mare producător mondial de mașini de lux.

Mercedes-Benz și-a apărat titlul de cel mai mare producător mondial de automobile de lux, după ce și-a devansat rivalii de la BMW și Audi pentru al patrulea an consecutiv, conform Agerpres.

BMW AG a informat că livrările sale de vehicule marcă proprie au crescut anul trecut cu 2%, până la 2.170.000 de autoturisme. Anterior, Mercedes-Benz informase că livrările sale crescuseră cu 1,3%, până la un nivel record de 2.340.000 de vehicule. Audi urmează cei doi mari producători, pe locul trei, cu 1.850.000 de mașini livrate.

BMW caută să detroneze Mercedes-Benz

 

Pe viitor, BMW a mizat pe o ușoară creștere a vânzărilor la nivel de grup în acest an, grație unor creșteri solide a vânzărilor pe piața chineză. În schimb, Europa nu ar trebui să înregistreze o creștere în comparație cu 2019.

Cererea de vehicule de înaltă calitate s-a dovedit a fi mai rezistentă decât pe segmentul vehiculelor de masă, unde vânzările au scăzut în unele regiuni ale lumii.

„Grație ofensivei noastre de produs, am reușit din nou să ne majorăm vânzările la un nou record în 2019. Sunt încrezător că vom continua acest drum de succes şi în actualul an", a declarat directorul de vânzări de la BMW, Pieter Nota.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24