EXCLUSIV  Meniul preferat al lui Walter Zenga din România! Îi gătește soacra!

Formează un cuplu stabil din anul 2003 și sunt căsătoriți de 13 ani. Raluca și Walter Zenga au o familie frumoasă și unită, chiar dacă uneori distanța îi desparte din cauza job-ului pe care îl are celebrul antrenor. 

Acest lucru nu este însă un impediment pentru relația lor și par mai uniți ca niciodată. Zilele acestea soții Zenga se află în România, având câteva zile de respiro și la București, înainte să plece într-o altă vacanță. Nu au venit singuri, ci alături de cei doi copii ai lor, Samira și Walter jr!

Atunci când vine în România, Walter Zenga este extrem de răsfățat de către soacra sa, mama Ralucăi. Deși sunt vizitați des și în Dubai de părinții Ralucăi, celebrul antrenor adoră mâncarea tradițional românească.

(oar_w460)

“Stăm o săptămână în țară și de câte ori venim în București, soțul meu are locurile lui preferate unde mănâncă, dar, de obicei, mama se ocupă și îi gătește felurile preferate. Acum l-a așteptat cu salată de boeuf, salată de vinete și sarmale. Îi mai plac foarte mult și ciorbele, în mod special, ciorba de burtă. Și eu când vin în țară sunt adepta ciorbelor, a supelor, dar abia aștept să mănânc și o porție mare de papanași cu smântână și dulceață, dar și plăcintă cu vișine!", a mărturisit Raluca Zenga pentru DC News.

(oar_w460)

După perioada vacanței, soții Zenga se gândesc serios să se apuce de business-uri în Dubai și să își deschidă acolo și o agenție de evenimente, Raluca fiind pasionată de acest domeniu. În plus, au luat în calcul și deschiderea unei grădinițe private în Dubai. Soția lui Walter Zenga, mare pasionată de scris, lucrează acum la cea de-a treia carte pe care urmează să o lanseze curând și în România. Între timp, Mămica ZEN își dorește o vacanță în Peru, în compania prietenelor sale, dar și un concediu în Irlanda, alături de cei doi copii ai săi.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel