Mihai Stoica va fi eliberat condiționat, Contestația DNA, respinsă de magistrați

Mihai Stoica 2
Mihai Stoica 2

Meme Stoica a scăpat de închisoare. Magistrații au decis să respingă contestația DNA la decizia de eliberare condiționată a lui Mihai Stoica. Fostul manager al Stelei este al cincilea condamnat din "Dosarul Transferurilor" care îşi recapătă libertatea.

Fostul manager al Stelei a formulat o cerere de eliberare condiţionată încă de la finele anului trecut, însă procurorii DNA au făcut contestaţie.

DNA susţine, în contestaţia depusă la Tribunalul Ilfov, că prevederile legale ce reglementează posibilitatea deţinuţilor de a-şi scurta pedepsele scriind lasă loc abuzului. Tocmai din această cauză, afirmă procurorii, judecătorul care a admis, în primă instantă, eliberarea condiţionată, ar fi trebuit să dispună mai întâi ca cele patru cărţi să fie expertizate, pentru ca un specialist să stabilească dacă sunt lucrări ştiinţifice şi dacă într-adevăr au fost scrise de Mihai Stoica.

Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată formulată de Mihai Stoica pe motiv că acesta s-a reeducat în perioada petrecută după gratii, iar pe viitor nu va mai încălca legea.

Destul de greu au cântărit şi cele patru cărţi scrise în penitenciar, dar şi munca în atelierul de tâmplărie al închisorii.

În luarea deciziei din 4 ianuarie au contat şi cele 12 recompense primite în perioada petrecută în penitenciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel