Urmărește emisiunea live


Membru Guvern, demisie cu scandal. A folosit site de dating

Andrew Broad
Andrew Broad

Un membru al guvernului australian a fost nevoit să demisioneze luni după ce o revistă a relatat că acesta a folosit un site de dating pentru a găsi femei mai tinere în timpul unei călătorii în interes de serviciu în Hong Kong, relatează dpa şi Reuters.

Andrew Broad a demisionat din postul de ministru asistent al vicepremierului Michael McCormack, după ce tabloidul New Idea a relatat că parlamentarul, care este căsătorit, a folosit un site de dating pentru a cunoaşte fete mai tinere în timpul unei deplasări profesionale.

"Din cauza naturii acestor alegaţii, este potrivit ca dl Broad să demisioneze", a precizat McCormack într-un comunicat.

Broad, care a fost numit în acest rol în septembrie "va continua ca membru al parlamentului muncitor şi eficient pentru districtul Mallee" din statul Victoria, a adăugat liderul Partidului naţional.

VEZI ȘI OUG amnistie şi graţiere. Toader: S-a agreat ideea că...

Articolul din New Idea, publicat luni, cita o femeie care afirma că a luat masa cu Broad într-un restaurant din Hong Kong în noiembrie, după ce au făcut cunoştinţă prin intermediul unui site de dating.

S-ar fi descris de mai multe ori drept "James Bond"


Femeia, care ar fi cu 20 de ani mai tânără decât parlamentarul de 43 de ani, a relatat că Broad s-ar fi lăudat cu rolul său de ministru asistent, s-ar fi purtat inadecvat şi s-ar fi descris de mai multe ori drept "James Bond".

"Am fost informat că persoana care face afirmaţia este posibil să fi fost angajată într-o activitate infracţională", a precizat Broad într-o declaraţie pentru tabloid, precizând că chestiunea a fost sesizată poliţiei federale australiene.

Broad şi McCormack fac parte din Partidul naţional, care este membru al coaliţiei conservatoare la guvernare.

Broad a fost primul parlamentar care i-a cerut pe atunci vicepremierului şi liderului Partidului naţional Barnaby Joyce să demisioneze după ce s-a aflat în luna februarie că o fostă membră a staffului său cu care a avut o relaţie extraconjugală aşteaptă un copil.

CITEȘTE ȘI Grecia. SKAI TV, ținta unui atentat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel