Melodie CELEBRĂ, următoarea după "Pe aripile vântului". Barbu: HAOS planetar. Bă, vă puteți imagina

După "Pe aripile vântului", o nouă operă ce a scris istorie poate fi interzisă, după protestele anti-rasism care au cuprins întrega planetă. 

Odată cu protestele anti-rasism generate de uciderea lui George Floyd, a revoltei globale asupra statuilor celor mai mari și importante personalități ale lumii, dar și a interzicerii unuia dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute filme, "Pe aripile vântului", în SUA a reapărut problema despăgubirilor acordate urmașilor sclavilor de culoare, dar și a mai multor opere istorice care fac referire la discriminare, slavie, etc. 

Acum, Penny Lane, strada făcută celebră de trupa The Beatles, va fi redenumită dacă se va dovedi că numele este legat de un negustor de sclavi, iar anunțul a fost făcut de Steve Rotherham, primarul regiunii orașului Liverpool.

"Este începutul unui haos planetar fără margini dacă așa vor sta lucrurile. Probabil că melodia "Penny Lane", a trupei The Beatles, probabil că va ajunge să fie interzisă în curând, pentru că Penny Lane este acum analizat, numele străzii, numele cartierului,  numele melodiei, dacă nu cumva sunt prea rasiste pentru a rămâne în istorie. Bă, vă puteți imagina că după "Pe aripile vântului" și statuia lui Churchill urmează Beatles? Ascultați o melodie care s-ar putea să nu mai fie ascultabilă în curând pentru că e vorba de rasism", a spus Tudor Barbu, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel