Meleşcanu, INVITAŢIE pentru omologul său moldovean

Meleşcanu a vorbit la telefon cu omologul său moldovean în care a reiterat sprijinul acordat parcursului european al Republicii Moldova.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a discutat miercuri, la telefon, cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, cu prilejul învestirii acestuia în funcţie.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe transmis Agerpres, cu această ocazie, ministrul român a reiterat 'sprijinul constant şi susţinut' al României pentru avansarea parcursului european al Republicii Moldova şi a evidenţiat necesitatea intensificării procesului de reforme în acest scop.

De asemenea, ministrul Teodor Meleşcanu i-a adresat invitaţia ministrului Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită în România, pe care acesta a acceptat-o.

[citeste si]

Tot miercuri, Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a avut o întrevedere cu grupul șefilor de misiune din statele arabe acreditați la București.

Reuniunea a prilejuit un schimb constructiv de opinii asupra modalităţilor concrete de intensificare şi diversificare a cooperării României şi Uniunii Europene cu statele arabe, precum și asupra temelor de actualitate, cu accent pe situaţia de securitate din Orientul Mijlociu și nordul Africii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28