Meleşcanu, INVITAŢIE pentru omologul său moldovean

Meleşcanu a vorbit la telefon cu omologul său moldovean în care a reiterat sprijinul acordat parcursului european al Republicii Moldova.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a discutat miercuri, la telefon, cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, cu prilejul învestirii acestuia în funcţie.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe transmis Agerpres, cu această ocazie, ministrul român a reiterat 'sprijinul constant şi susţinut' al României pentru avansarea parcursului european al Republicii Moldova şi a evidenţiat necesitatea intensificării procesului de reforme în acest scop.

De asemenea, ministrul Teodor Meleşcanu i-a adresat invitaţia ministrului Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită în România, pe care acesta a acceptat-o.

[citeste si]

Tot miercuri, Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a avut o întrevedere cu grupul șefilor de misiune din statele arabe acreditați la București.

Reuniunea a prilejuit un schimb constructiv de opinii asupra modalităţilor concrete de intensificare şi diversificare a cooperării României şi Uniunii Europene cu statele arabe, precum și asupra temelor de actualitate, cu accent pe situaţia de securitate din Orientul Mijlociu și nordul Africii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel