Meleșcanu, întâlnire la nivel înalt la Bruxelles

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, va participa luni, 16 ianuarie, alături de omologii săi din statele membre ale Uniunii Europene, la reuniunea lunară a Consiliului Afacerilor Externe (CAE), care se va desfășura la Bruxelles, informează un comunicat de presă al MAE.

Reuniunea va debuta cu o trecere în revistă a principalelor teme de pe agenda europeană în primul semestru al anului 2017, inclusiv în contextul președinției malteze a Consiliului UE, asupra cărora miniștrii vor avea un schimb de opinii. De asemenea, vor fi analizate evoluțiile recente din Siria și modalitățile prin care Uniunea poate contribui la eforturile comunității internaționale de soluționare a crizei, scrie Agerpres.

Pe agenda discuțiilor vor fi informări cu privire la relațiile UE-Maroc și negocierile privind procesul de pace în Cipru.

În cadrul dejunului de lucru, miniștrii de externe europeni vor avea o discuție privind stadiul negocierilor în cadrul Procesului de Pace în Orientul Mijlociu, inclusiv în urma Conferinței de la Paris.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel