Meleșcanu, întâlnire cu ambasadorul Cehiei

Diana Popescu / 22 feb 2017 / 14:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit, astăzi, pe ambasadorul Republicii Cehe la Bucureşti, Vladimir Valky, în vizită de curtoazie, ocazie cu care a vorbit cu acesta despre coordonarea în cadrul NATO şi despre perspectivele de investiţii. 

Discuţiile au vizat teme ale agendei bilaterale, precum şi subiecte de actualitate europeană, regională şi internaţională, cei doi oficiali evidenţiind dorinţa comună de consolidare a bunelor relaţii tradiţionale dintre România şi Cehia, precum şi de aprofundare a dialogului politic şi diversificarea cooperării la nivel sectorial, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

În ceea ce priveşte relaţiile economice, a fost subliniat interesul comun pentru amplificarea colaborării în domeniu, atât în sfera comercială, cât şi în cea a investiţiilor.

Cele două părţi au abordat şi principalele dosare de pe agenda europeană şi internaţională, relevându-se convergenţa de opinii şi interesul ambelor state de a consolida cooperarea româno-cehă atât în cadrul UE, cât şi pe palierul securitar şi al coordonării în cadrul NATO, precizează MAE, conform Agerpres.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27