Melania Trump, sprijin pentru campania MeToo

Trump
Trump

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, şi-a exprimat sprijinul faţă de femeile implicate în mişcarea #MeToo, dar a declarat, potrivit unor extrase ale unui interviu difuzate miercuri, că cine face acuzaţii despre abuzuri sexuale trebuie să furnizeze 'dovezi clare', informează joi dpa.

'Susţin femeile şi ele trebuie să fie auzite. Trebuie să le sprijinim. Şi de asemenea şi pe bărbaţi, nu doar pe femei', i-a declarat Melania Trump reporterului Tom Llamas de la ABC News, potrivit extraselor unui interviu ce va fi difuzat integral vineri. Prima Doamnă a fost apoi întrebată dacă este de părere că bărbaţii despre care s-a scris în mass-media că ar fi comis abuzuri au fost trataţi nedrept. 'Trebuie să existe dovezi clare, iar atunci când eşti acuzat de ceva, să arate dovezile', a răspuns ea. Melania Trump, care a fost intervievată în timpul unei recente vizite în Africa, a insistat că este alături de aceste femei.

"Fără dovezi, nu este corect"

'Dar trebuie arătate dovezi. Nu poţi să-i spui cuiva, ştiţi, 'am fost agresată sexual' sau 'mi-ai făcut asta', pentru că uneori mass-media merge prea departe şi modul în care prezintă unele poveşti nu este corect'. Luni, preşedintele american Donald Trump l-a apărat pe Brett Kavanaugh în timp ce acesta a fost învestit oficial judecător la Curtea Supremă în cursul unei ceremonii la Washington. De când a fost nominalizat, Kavanaugh se confruntă cu acuzaţii de agresiune sexuală făcute de numeroase femei. Preşedintele însuşi a fost acuzat de agresiune şi hărţuire de cel puţin 22 de femei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel