Melania Trump, mesaj de ADIO înainte de a PĂRĂSI Casa Albă: Acum că Donald şi cu mine ne ÎNCHEIEM şederea, mă gândesc...

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter

Melania Trump a ținut un discurs înainte de a părăsi Casa Albă. 

Melania Trump a părăsit funcția de Primă Doamnă a Americii cu un mesaj de rămas bun, în care a ţinut să le mulţumească lucrătorilor din sistemul medical, precum şi cel al transportului.

"A fost un privilegiu să servesc ca şi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Am fost emoţionată de copiii pe care i-am vizitat în centrele de plasament şi în spitale. Chiar dacă se luptă cu boli incurabile sau înfruntă provocări, ei aduc o bucurie imensă celor care îi întâlnesc.

Mă bucur că am avut oportunitatea să reprezint o naţiune cu nişte oameni atât de buni şi de generoşi. Le mulţumesc tuturor medicilor şi asistenţilor, lucrătorilor din fabrici, transportatorilor şi multor altora care lucrează din greu ca să salveze vieţi”, a scris Melania Trump pe Twitter.

"Violenţa nu a fost niciodată soluţia"

Aceasta a completat că "violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată".

"Ultimii patru ani au fost de neuitat. Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare.

Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea, pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii", a mai spus Melania Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel