Melania Trump, discurs în cea de a doua seară a Convenţiei Republicane

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Melania Trump urmează să susțină un discurs din grădina Casei Albe. 

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, va susţine un discurs în a doua seară a Convenţiei naţionale republicane de marţi, informează dpa, scrie Agerpres. 

Soţia preşedintelui SUA şi alţi vorbitori sunt aşteptaţi să urmeze principalele teme ale zilei precedente: apărarea lui Donald Trump şi atacarea rivalilor democraţi.

Prima doamnă ar urma să susţină discursul serii din grădina de trandafiri a Casei Albe, alimentând criticile că Trump foloseşte proprietatea federală în campania sa electorală.

Acuzații de plagiat 



Discursul ei de la Convenţia republicană din 2016 a fost marcat de acuzaţii de plagiat în privinţa unor replici care par scoase dintr-un discurs din 2008 al fost prime doamne, Michelle Obama.

Secretarul de stat american Mike Pompeo intenţionează şi el să susţină un discurs la convenţie marţi.

Decizia sa de a vorbi la convenţia republicană a fost criticată, întrucât Pompeo susţine acest discurs în timpul unei vizite oficiale în Orientul Mijlociu în calitate de şef al diplomaţiei americane, iar membrii de rang înalt ai cabinetului stau departe de obicei de evenimente partizane în timpul exercitării funcţiei.

Și copiii vor susține discursuri 



Doi dintre copiii lui Trump ar urma să susţină şi ei discursuri în această seară, care are ca temă "land of opportunity" (tărâmul oportunităţilor).

Preşedintele însuşi urmează să vorbească în fiecare seară a convenţiei republicane şi totul va culmina cu discursul de acceptare a nominalizării de joi.

După ce a fost nominalizat din nou oficial pentru funcţia de preşedinte luni, Trump a avut o apariţie neprogramată la convenţia din Carolina de Nord. Decizia a fost una în contrast cu Convenţia naţională democrată, care s-a desfăşurat în mare parte în mediul online.

Trump este depăşit de Joe Biden în sondajele naţionale în toate statele cheie, astfel că va fi crucial pentru republicani să vină cu argumente convingătoare că numai ei pot reconstrui economia şi gestiona coronavirusul, comentează Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel